Back

Pann Rialto (20 cm)

€37,00
Ainult 8 alles
 
Eeldatav tarne
Juuli 08 d. - Juuli 11 d.
Vaadake rohkem
Nemokamas pristatymas nuo 50€
Tasuta tagastamine 30 päeva jooksul
Võimalus tasuda kättesaamisel
Kirjeldus
Toote omadused
  • Läbimõõt - 20 cm.
  • Kolmekordne kõrbemisvastane sisekate, mida on tugevdatud kõvade Keravis keraamiliste mikroosakestega, seega saab kasutada metallist tööriistu.
  • Kuumuskindel ja kergesti puhastatav välispinna kate.
  • Mugav, kuumakindel käepide.
  • Alus on valmistatud sepistatud alumiiniumist, mis laseb soojust hästi läbi ja jaotab seda tõhusalt.
  • Thermopoint kuumuse indikaator – näed alati, kui pann on saavutanud vajaliku küpsetustemperatuuri.
  • Indikaatori roheline värv tähendab, et see on jahe ja puudutamisel ohutu.
  • Värvuse muutumine rohelisest punaseks näitab, et pann hakkab soojenema või jahtuma.
  • Punane värv näitab, et pann on saavutanud vajaliku küpsetustemperatuuri – siis tuleb kuumust vähendada, nii säästad kuni 25% energiat.
  • Enne esmakordset kasutamist loputa panni sooja seebiveega, kuivata ja määri seestpoolt rasvainega. Nii pikendad panni eluiga.
  • Ära lõika pannil olevat toitu, ära pese kuuma panni külma vee all.
  • Päritoluriik - Itaalia.
Üldine informatsioon
SKU: 800315044807
Kaubamärk: Ballarini
Pannide sari: Rialto
Kate: Libisemisvastane kate
Sobib induktsioonpliidile: Ei
Toote omadused
  • Läbimõõt - 20 cm.
  • Kolmekordne kõrbemisvastane sisekate, mida on tugevdatud kõvade Keravis keraamiliste mikroosakestega, seega saab kasutada metallist tööriistu.
  • Kuumuskindel ja kergesti puhastatav välispinna kate.
  • Mugav, kuumakindel käepide.
  • Alus on valmistatud sepistatud alumiiniumist, mis laseb soojust hästi läbi ja jaotab seda tõhusalt.
  • Thermopoint kuumuse indikaator – näed alati, kui pann on saavutanud vajaliku küpsetustemperatuuri.
  • Indikaatori roheline värv tähendab, et see on jahe ja puudutamisel ohutu.
  • Värvuse muutumine rohelisest punaseks näitab, et pann hakkab soojenema või jahtuma.
  • Punane värv näitab, et pann on saavutanud vajaliku küpsetustemperatuuri – siis tuleb kuumust vähendada, nii säästad kuni 25% energiat.
  • Enne esmakordset kasutamist loputa panni sooja seebiveega, kuivata ja määri seestpoolt rasvainega. Nii pikendad panni eluiga.
  • Ära lõika pannil olevat toitu, ära pese kuuma panni külma vee all.
  • Päritoluriik - Itaalia.
Kirjeldus